Michael Jackson: s-a lansat „This is it” (video)

Jennnifer Lopez, Paris Hilton, Will Smith, Mickey Rooney, Sugar Ray Leonard, Jennifer Love Hewitt, David Cook si o multime de alte vedete din lumea muzici si a filmului, impreuna cu mii de fani au fost prezenti aseara la premiera filmului „This is it”. Desi o multime de nume mari au trecut aseara pe covorul rosu, nu a existat decat o singura vedeta: Michael Jackson.

Premiera mondiala a avut loc la Nokia Theatre din Los Angeles si a fost mai mult decat o vizionare de film. Fratii, dansatorii, directorul sau musical si alti oameni care l-au cunoscut sau au colaborat cu regele muzicii pop au venit sa aduca un omagiu si sa impartaseasca unii altora amintirile care i-a legat de celebrul artist.

„THIS IS IT” – videoclip film-concert!

„This is it” este considerat cel mai mare film-concert al tuturor timpurilor si aduna materiale filmate din timpul celor patru luni de pregatire pentru ceea ce trebuia sa fie cel mai mare turneu come-back din istorie. De ieri filmul poate fi vazut si in Romania, perioada in care va rula va fi de doar doua saptamani . „This is it” va rula in 11 cinematografe din tara, 4 dintre ele fiind in Bucuresti.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *