Mesaje, urari, felicitari si statusuri cu ocazia Floriilor!

Mesaje, urari, felicitari si statusuri cu ocazia Floriilor!

– Totul pe lume se schimba… doar florile se deschid in fiecare primavara… Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

– Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

– Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori,ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

– Există flori in gradina mea, exista flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc in intuneric! Esti cea mai frumoasa floare a mea!

– Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!

– La multi ani, comoara sufletului meu! Sa traiesti 100 de ani, verde ca bradul, mandru ca stejarul iar in drumul vietii tale sa ai parte numai de flori parfumate si frumoase precum esti tu!

– La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

– Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!

– Un buchet de flori, pentru o persoana mai speciala decat toate florile! Esti floarea mea!

– Azi de ziua ta iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani!

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *