Mesaje de iubire, mesaje de dragoste de Valentine’s Day

Daca vreti mesaje de iubire sau mesaje de dragoste pe care sa le adresati persoanei iubite de Valentine’s Day va invit sa va alegeti unul mesajele de mai jos.

 1. – N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem inpreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti vreodata! Te iubesc!
 2. – E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
 3. – Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TUsi EU sa devenim un singur suflet.
 4. – Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .
 5. – Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.
 6. – Soarele nu ar fi portocaliu,marea nu ar fi albastra,eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu.
 7. – Ochii tai m-au fermecat, cand la tine m-am uitat, dar privirea de la tine, mi-a ramas o amintire.
 8. – A iubi iubirea, A iubi curat, A te iubi pe tine, Zau nu e pacat.
 9. – Cand soarele si luna se vor intuneca, atunci, si nici atunci, te rog nu ma uita.
 10. – Pasarile canta, florile-n floresc, toate ma indeamna, ca sa te iubesc.
 11. – Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa,m-as apleca asupra umarului tau,te-as strange in brate si as spune “uite asta”.
 12. – Tu esti visul meu, unicul meu vis. Si as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii, sa te strang asa de tare in brate, incat tu si eu sa devenim o singura persoana.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *