Mesaje de dragoste – sms de iubire – texte love!

Mesaje de dragoste – sms de iubire – texte love! Peste 200 de texte, mesaje, sms-uri de iubire, dragoste, love, despratire.

1. N-ai fi crezut ca o sa te iubesc,n-ai fi crezut ca ma vei iubi,dar acum suntem inpreuna si nimeni si nimic nu ne desparti vreodata!Te iubesc!
2. E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
3. De-ash putea sa-tzi insemn privirea-tzi prin vorbe shi farmecul prin ritmuri, vor spune cei ce vin:”Poetul minte!N-au existat asemeni ingeri pe Pamant!
4. Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii… atunci EA este sensul, daca nu… EA ar trebui sa fie…
5. Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!
6. D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.
7. Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3, nici macar doua, ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!
8. Buzele tale par sa se simta singure.N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!
9. Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…
10. Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine.Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.
11. Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…”MiSs_YoU”

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *