Mesaje de dragoste pentru Valentine’s Day (part 2)

Cateva mesaje de dragoste pentru ziua speciala de Valentine’s Day. Iubitiva mult!!!!!!!!

 1. Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!
 2. Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!
 3. Trebuie sa fii tare obosit pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua. Te iubesc!
 4. Dragostea nu te intreaba, ea deschide usa sufletului, pune stapanire pe inima ta si tie nu-ti ramane decat sa te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai astepti? Happy V-Day
 5. Nu refuza dragostea cand iti bate la usa, beneficiaza chiar si cand e la oferta. Be my Valentine!
 6. De Sfantul Valentin nu vreau sa-ti arat iubire, ea se citeste in fiecare miscare pe care o fac, fiind sau nu cu tine! Te iubesc mult
 7. Nu mai am nevoie de concediu pentru ca tu esti vacanta mea si cu gandul la tine calatoresc prin cele mai ascunse locuri… pe care doar iubind le poti descoperi. Esti dragostea mea si te iubesc din tot sufletul!
 8. Te iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna… pentru ca ziua indragostitilor este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi. Lasa-ma sa te iubesc pentru totdeauna.
 9. Daca imi dai sansa de a-ti demonstra ca suntem suflete pereche, imi voi petrece fiecare zi din viata sarbatorind Ziua Indragostitilor cu tine!
 10. Tu esti singurul remediu contra: depresiei de luni, ceasurilor rele de marti, ghinionului zilei de 13… asa ca nu imi mai trebuie alt motiv pentru a-ti spune ca tu esti dragostea vietii mele. Te iubesc azi, de Sf. Valentin, mai mult ca niciodata!
 11. De Ziua indragostitilor nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final! Vreau sa-mi petrec ziua de Sf Valentin cu tine pentru totdeauna.
 12. Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc, daca asta astepti de Ziua Indragostitilor, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume! Te sarut si te imbratisez de Ziua indragostitilor
 13. Tu ma faci sa rad. Tu ma faci sa plang. Tu ma faci sa simt ca traiesc. Tu ma faci strig: Te iubesc!

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *