1. Fara dragoste suntem orfani de toate fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!

2. Dumnezeu ne-a dat 2 picioare sa mergem 2 maini sa tinem 2 ochi sa vedem 2 urechi sa auzim dar de cene-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

3. Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3 nici macar doua ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!

4. Buzele tale par sa se simta singure.N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!

5. Toate zilele sunt nopti pana te vad iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

10. Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine.Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

11. Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU…

12. Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima doar una care sa-mi inece obrazul sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

13. Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.

14.Cel mai trist lucru in lumeeste acela ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.

15. Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii….cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .

16. Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.

17.Daca as amaneta un gram din dreagostea mea pt tine ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva …sper ca esti bine.

18. Ti-as da inima mea , dar a suferit prea mult ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.

19. Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .

20. Ce sa scriu?…nu incap decat 160 de caractere…oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *