Megan Fox pictorial lesbi cu sosia ei (poze)

Orice barbat si-ar dori macar sa o atinga pe Megan Fox, daca de iubit nu mai au sanse din cauza relatiei pe care modelul o are cu Brian Austin Green.

Ca sa le faca parca in ciuda barbatilor, super modelul a realizat un pictorial senzual pentru cei de la Interview Magazine, astfel incat admiratorii sa spuna: „as, ce n-as fi dat sa fiu eu in locul manechiului ala!”.

Personajele principale ale pictorialului sunt Megan si un manechin la fel de sexy ca aceasta, dat fiind faptul ca femeia din plastic seamana izbitor cu cea care se numara printre cele mai frumoase femei din lume.

Pentru aceeasi publicatie, Megan Fox a acordat si un interviu unde marturiseste ca se afla intr-o perioada in care isi doreste foarte mult sa se dedice familiei.

Fosta actrita din „Transformers” se iubeste de mai multi ani cu Brian Austin Green, carismaticul actor din Beverly Hills 90210.

Cat despre viata de vedeta, Megan a declarat ca uraste sa dea interviuri din cauza interpretarii pe care o fac jurnalistii, ii place sa se afle pe covorul rosu si sa fie fotografiata, in schimb uraste paparazii.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *