Electronic Arts a lansat primele imagini statice din noul FPS Medal of Honor. Screenshot-urile sunt capturate din campania Single Player a jocului, care este realizata pe motorul grafic Unreal Engine 3.

Nu pot sa spun ca sunt impresionat intr-un fel sau altul, pentru ca din punctul meu de vedere, jocul nu arata la fel de bine ca Modern Warfare 2 si va fi lansat la aproape un an dupa acesta. In acelasi timp, personajele mi se par mult mai cartoony fata de cele din jocul mentionat anterior.

Un alt lucru interesant pe care l-am aflat in legatură cu Medal of Honor este ca titlul va fi cotat cu rating-ul M (Mature). Asta inseamna ca nivelul de violenta din joc va fi mai ridicat si probabil ca vom vedea mai multa scene dure in clipurile care intregesc povestea. Pana acum, titlurile din seria MoH erau cotate cu T (Teen) si puteau fi jucat de adolescenti de la varsta de 13 ani.

Nu ramane decat sa dati un click in continuare pentru a va da cu parerea asupra acestor noi imagini. Primele imagini din jocul care plaseaza actiune in Afganistan. Data de lansare a lui Medal of Honor nu a fost inca stabilita, dar jocul este asteptat in toamna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *