Meciul amical dintre Romania – Italia din data de 17.11.2010 poate fi vazut live la ora 21:30 pe canalul ProTV, se joaca pe Hypo Worthersee Arena si este arbitrat de Thomas Einwaller.


ROMÂNIA: În locul lui Săpunaru va juca, mai mult ca sigur, Maftei. Jucătorul Rapidului, Marius Constantin era şi el în vederile lui Răzvan Lucescu, dar s-a accidentat în meciul pe care Rapidul l-a pierdut cu 1-0 în faţa celor de a FCM Tg.Mureş. Mutu a fost supus ieri unui test, în urma căruia s-a aflat că accidentarea suferită în meciul cu Cesena, nu este atât de gravă. Atacantul Fiorentinei va sta departe de gazon maximum 14 zile, pentru că are doar o miotendinită de gradul întâi.

Echipa probabilă: Pantilimon – Maftei, Tamaş, Chivu, Raţ – Torje, Ropotan, Florescu, Tănase – Marica, B.Stancu; Rezerve: Tătăruşanu, Râpă, D.Goian, Gardoş, Alexa, S.Ilie, Deac, Bucur, Bilaşco

ITALIA: Mijlocaşul italian Claudio Marchisio s-a accidentat la picior şi nu va evolua în meciul amical cu România. Jucătorul echipei Juventus Torino a fost autorizat să revină la clubul său, după anunţul accidentării. Selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, a declarat, luni, că se bucură că atacantul Adrian Mutu nu va evolua în meciul amical cu România, deoarece este un jucător foarte periculos.

Echipa probabilă: Viviano – Cassani, Bonucci, Ranocchia, Balzaretti – De Rossi, Aquilani, Mauri – G. Rossi, Pazzini, Balotelli; Antrenor: Cesare Prandelli; Rezerve: Sirigu – Santon, Gastaldello, Astori, Criscito, Diamanti, Ledesma, Gilardino, Quagliarella, Accidentat: Claudio Marchisio

< vezi aici meciul live pe internet -> click! >

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *