Lindsay Lohan a pozat goala pentru revista GQ!

Lindsay Lohan a pozat goala pentru revista GQ! Lindsay Lohan ramane sexy si rea indiferent de ce se intampla cu viata ei. Problemele cu drogurile si alcoolul i-au adus numai necazuri simpaticei actrite.

Transformata intr-o adolescenta rebela si o lesbiana senzuala, Lohan a profitat la maxim de eticheta care i-a fost pusa si nu s-a aratat deloc deranjata de criticile celor din jur si ingrijorarea pe care o aduce familiei.

Lindsay Lohan urmeaza sa mearga pentru mai bine de o luna la inchisoare, iar cele care ii vor fi colege si “prietene” in aceasta perioada sunt nerabdatoare sa ii faca ritualul de primire pe care il suporta cam fiecare detinuta.

Ca sa isi aduca aminte de frumusetea cu care se mandrea odata, actrita a realizat un pictorial incendiar pentru revista GQ, editia din Germania. Lindsay poarta haine ce ii pun in evidenta formele apetisante pana la un moment dat cand renunta definitiv la ele si se acopera doar cu o chitara.

Sa speram totusi ca zilele pe care Lindsay Lohan le va petrecere dupa gratii nu isi vor pune amprenta pe fizicul ei si reintoarcerea in lumina reflectoarelor o va transforma in diva de altadata.

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *