Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a semnat, luni, după Adunarea Generală a LPF, un contract de parteneriat pe patru ani cu firma producătoare de bere Bergenbier, primul eşalon

fotbalistic urmând să se numească Liga I – Bergenbier.

„LPF a încheiat un contract valabil patru ani. În situaţie de criză parteneriatul nostru e bine venit. Dânşii vor câştiga mult din publicitate, dar şi noi pentru că acum avem pantalonii rupţi în find. LPF nu a oprit niciun ban din drepturile de televizare, liga se va descurca de acum înainte numai din contractul cu Bergenbier”, a declarat Dragomir.

Bergenbier a fost, între 1998 şi 2008, partenerul Federaţiei Române de Fotbal, sponsorizând echipa naţională.

Preşedintele LPF a mai anunţat că va căuta o altă firmă pentru publicitatea din jurul terenurilor de joc, fiind nemulţumit de banii încasaţi de cluburi în momentul de faţă. De asemenea, este posibil ca LPF să semneze un nou contract de parteneriet cu firma de pariuri sportive Gamebookers.

„S-a pus în cadrul Adunării Generale o problemă de viitor, mai exact cea legată de publicitatea de pe «inelele» de pe stadioane, care nu sunt ale LPF, ci ale fiecărui club, iar Adunarea Generală a dat verde preşedintelui Ligii să aducă un concurent pentru firma care se ocupă astăzi de aceste «inele». Asta pentru că banii din publicitatea de pe «inelul» stadionului sunt o bătaie de joc faţă de cluburi. Liga va face un nou contract cu Gamebookers pentru LPF, deci nu pentru Liga I. Nu ştiu sigur dacă se va face, dar suntem în curs de rezolvare. Iar aceşti bani se vor duce în totalitate către cluburi”, a menţionat Dumitru Dragomir.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *