Producătorii „Dansez pentru tine” sunt în focul pregătirilor pentru cel de-al zecelea sezon. Focoasa Laurette, nonconformista Brianna Caradja, handbalistul Marius Novanc,

Andrei Ţîrdea şi „petrecăreţul” Vali Vijelie sunt primii ofertaţi.
Vedetele nu se lasă convinse cu una, cu două, să participe la „Dansez pentru tine”. Deşi show-ul de la Pro Tv se bucură de o audienţă covârşitoare, iar VIP-urile au ocazia să câştige capital de imagine şi bani frumoşi, producătorii întâmpină dificultăţi cu recrutarea participanţilor.

Potrivit site-ului agentiadepresamondena.com, primii ofertaţi, pentru cel de-al zecelea sezon, ce va debuta în octombrie, sunt Laurette, Andrei Ţîrdea, Marius Novanc şi Brianna Caradja.

Click! a aflat că nici unul dintre ei nu a acceptat oferta pe loc, fiecare încercând să-şi negocieze un contract cât mai avantajos.

În timp ce Laurette, Andrei Ţîrdea şi Brianna Caradja par încântaţi de ofertă, se pare că Marius Novanc va declina invitaţia, căci programul încărcat nu-i permite să participe la emisiune.

Aşa cum Click! a publicat în exclusivitate, în urmă cu o lună, alte două vedete dorite la „Dansez pentru tine” au fost Vali Vijelie şi Sânziana Buruiană.

Între timp, însă, blonda a fost cooptată în echipa emisiunii „Acces direct” (Antena 1), iar contractul nu-i permite să participe la emisiunile televiziunilor concurente.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *