Laura Cosoi a pozat pentru „The One”, topless!

Dupa ce a jucat in serialele „La bloc”, „Fete cu lipici” si „Aniela”, Laura Cosoi a facut senzatie la concursul „Dansez pentru tine”, iar in aceste zile reprezinta Romania la concursul „Bailando por un sueño”, din Mexic. Iubita lui Smiley a acceptat să pozeze sexy şi provocator pentru coperta din luna iunie a revistei „The One”, prilej cu care artista a făcut unele mărturisiri.

Laura vorbeşte despre familia ei, relaţia cu Smiley, dar şi participarea la „Bailando por un sueno”, din Mexic, în numărul din iunie al revistei. Această competiţie este singura de acest gen care o ţine atât de mult timp departe de iubitul ei. Actriţa mai spune că are o relaţie foarte bună cu părinţii ei, având o mamă admirabilă şi un tată pe care îl consideră cel mai bun om posibil, iar Alina, sora ei este şi cea mai bună prietenă a ei, cele două vorbind la telefon şi de 100 de ori pe zi.

Laura a mai declarat pentru „The One” că, probabil, i-a fost scris să devină actriţă, pentru că trebuie să transmită ceva publicului său şi că trăieşte fiecare clipă din plin: „Vreau să trăiesc cât mai intens, nu-mi place să pierd timpul cu nimicuri”, a spus actriţa.

Viaţa iubitei lui Smiley este simplă, putând fi definită în câteva cuvinte: „concerte, spectacole, prieteni, vacanţe, plimbări pe Lipscani, flori, ceaiuri, albume cu pozele de familie”.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *