Daca arne exprimam intr-un limbaj plastic, am putea spune ca Lady Gaga este „pe val”. Interpreta a primit o veste nemaipomenita din partea celor de la MTV.

Artista a fost anuntata ca detine recordul absolut in ceea ce priveste numarul de nominalizari pe care un artist le-a primit vreodata la MTV Video Music Awards, mai precis 13.

Gaga a declarat ca se simte onorata pentru multimpla nominalizare si, tinand cont ca este una dintre cele mai excentrice artiste, s-a bucurat ca este vorba exact de numarul fatidic, ce ii va purta noroc. „Sunt onorata sa am mai multe nominalizari la premiile VMA decat oricare alt artist din intreaga istorie a MTV. In mod ironic, sunt si mai mandra intrucat este vorba despre numarul 13, care mie imi va purta noroc.

Britanica a intrat in competitie cu videoclipurile melodiilor „Bad Romance” si „Telephone” si a fost nominalizata la categoriile: Best Collaboration (2 nominalizari), Best Female Video, Best Dance Music Video, Video Of The Year (2 nominalizari), Best Art Direction, Best Corregraphy (2 nominalizari), Best Cinematography, Best Direction, Best Editing, Best Special Effects.

Succesul nebun pe care il are Lady Gaga nu are legatura numai cu muzica si si cu fanii, care au adoptat deja stilul vestimentar al artistei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *