King’s Bounty, TBS-ul anului trecut, a primit acum si primul sau add-on, botezat Armored Princess. De dezvoltare s-au ocupat tot studiourile Katauri, iar data oficiala de lansare a fost 20 noiembrie 2009. Insa cu mai bine de sapte luni inainte Armored Princess a aparut exclusiv in limba rusa. Eu unul nu prea inteleg ce le ia asa mult sa traduca un joc… parca il reprogrameaza de la zero.

In acest add-on jucam cu printesa Amelie, care a plecat in taramul Teana in cautarea mentorului sau, cu speranta de a-si salva regatul, Endoria. Si pentru a-si atinge scopul trebuie sa infrunte tot felul de primejdii, ajutata in principal de un dragon prietenos. Ca alt element de noutate, calul printesei se transforma dupa un timp intr-un Pegas, si permite explorarea oricarei zone a hartii.

Cerintele de sistem au ramas aceleasi, cum ne si asteptam, fiind recomandat un procesor de 3 GHz, 1 GB de RAM, si placa video de la GeForce 7800 cu 256 MB (sau echivalentul ATI) in sus. Iar ca demo ramane valabil cel pentru King’s Bounty The Legend. Noul trailer este in continuare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *