King Arthur – The Role Playing Wargame [review+poze]

Seria Total War are nevoie de concurenta iar cel mai bun candidat in acest moment este King Arthur – The Role Playing Wargame, un joc care este acum disponibil pe Steam si care este produs de studioul Neocore Games. King Arthur nu reuseste sa fie la fel de impresionant ca Empire dar are o gramada de idei bune si abordeaza o legenda foarte interesanta care ii permite sa creeze un hibrid de strategie pe turn-uri combinata cu batalii in timp real care poate sa ocupe un jucator interesat pentru cateva saptamani.

Britania regelui Arthur este un taram in care oamenii si creaturile fantastice exista alaturi, unde cavalerii sunt puternici datorita armurii si armelor dar si datorita vrajilor pe care pot sa le foloseasca. Extragerea din piatra a sabiei Excalibur este un bun pretext pentru a introduce o varietate de unitati, de quest-uri, de eroi si de inamici bine definiti. Jocul are cateva aspecte care nu au fost lucrate suficient dar imaginea generala este a unui joc de strategie dur dar interesant.

Jocul incepe imediat dupa ce Arhur a scos Excalibur din piatra, dovedind ca este regele de drept. Evenimentul a dus insa si la declansarea unor energii magice in Britania si la aparitia unor varietati de cavaleri si regi, dintre care unii cred in Arthur si sunt gata sa il ajute (atat timp cat interesele lor sunt luate in considerare) in timp ce altii sunt gata sa lupte impotriva lui, ravnind sa uneasca ei insisi taramul sub propria dominatie.

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *