Luati prin surprindere de condamnarea la duel inca de la prima editie a celui de-al zecelea sezon de la “Dansez pentru tine”, Jorge si Bogdan Vladau s-au antrenat toata saptamana si au sperat fiecare in parte ca va ramane in competitia visurilor. Publicul a decis sa praseasca show-ul Jorge si Liliana Mitu, in timp ce Bogdan Vladau si Ana Maria Iordan au reusit sa se claseze pe locul doi la finalul celei de-a doua editii.

Dupa ce au fost condamnati la duel, Jorge si Bogdan Vladau au dezvaluit sperantele si temerile lor. Sansele au fost de partea lui Bogdan!

1. Prima editie, prima condamnare la duel. Cum ati primit vestea?
Bogdan: Cu surprindere. Am sperat ca nu va fi cazul, pentru ca, intr-adevar, am muncit foarte mult la acele dansuri.
Jorge: A fost un pic neasteptat, pentru ca la repetii toata lumea spunea ca dansul nostru in ploaie este electrizant si am simtit asta si din partea publicului in timpul show-ului.

2. De ce credeti ca ati ajuns la duel?
Bogdan: Am avut foarte mari emotii. Sunt constient ca acestea nu trebuie sa existe, si de obicei nu mi se intampla acest lucru pe scena. Cred ca si din cauza oboselii acumulate si a multor evenimente intamplate saptamana trecuta.
Jorge: Asa a fost sa fie. Initial am crezut ca accidentarea lui Lili ne va costa si vom lua note pe masura, insa Lili a dat dovada de o ambitie si o concentrare iesite din comun si am reusit 2 dansuri spectaculoase.
Inca nu am aratat ceea ce suntem cu adevarat in stare sa facem in ring.

3. Cum a fost saptamana de antrenamente? Care a fost cel mai chinuitor moment?
Bogdan: Saptamanile de antrenament au fost dificile, foarte extenuante fizic, sincer mult mai dure decat as fi crezut initial. E mult mai greu sa fii dansator decat m-as fi asteptat. Am avut mai multe dureri articulare si accidentari la dans in aceste ultime 3 saptamani, decat am avut in 2 ani de kick-boxing!
Initial am avut si mici probleme de a dansa pe o coregrafie, dar cum orice se invata daca ai buna vointa, cu trecerea timpului, a mers din ce in ce mai bine.
Jorge: Cel mai greu moment a fost faptul ca Lili a trebuit sa ia 7 zile repaus si am repetat dansurile cu Bogdan. Nu ne asteptam ca Lili sa invete totul in 2 zile. Pacat ca juriul a aflat tarziu de accidentarea ei.

4. Cum au reactionat rudele cand au aflat ca riscati sa parasiti emisiunea?
Bogdan: M-au incurajat si m-au asigurat de increderea si sustinerea lor.
Jorge: Desi am intrat la duel, am primit foarte multe laude si aprecieri referitoare la prestatia noastra din prima emisiune si incurajarile au venit nu numai din partea rudelor mele, ci si din partea admiratorilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *