Jocuri: Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6: Modern Warfare 2) este urmatorul joc din seria Call of Duty, fiind un sequel al jocului din 2007, Call Of Duty 4: Modern Warfare. Jocul s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare, asa ca Activision isi doreste sa creeze o noua franciza, de sine statatoare, numita Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare 2 a fost anuntat in decembrie 2008, urmand sa fie lansat pentru PC, Playstation 3 si Xbox 360. In cadrul GDC 09 a fost lansat si primul teaser trailer al jocului, fiind anuntata cu aceasta ocazie si data de lansare: 10 noiembrie 2009.

Actiunea jocului va avea loc la cativa ani dupa Call of Duty 4, avand in rolul principal un nou erou, numit Gary “Roach” Sanderson, sergent in cadrul Task Force 141. Jucatorii vor avea de infruntat aceeasi organizatie ultranationalista ruseasca, condusa acum de Vladimir Makarov, succesorul in functie al lui Imran Zakhaev.

Misiunile din Modern Warfare 2 vor avea loc intr-o zona artica a Rusiei, in Afganistan si Brazilia, jucatorii urmand sa escaladezi munti, sa conduca si sa lupte de pe snow-mobile, sa ocupe baze rusesti ascunze in munti sau sa duca razboaie de guerrila pe strazile din Rio de Janeiro.

Varianta pentru Nintendo DS va purta numele Call of Duty: Modern Warfare: Mobilized si va fi lansat la aceeasi data cu Modern Warfare 2.

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *