Dezvoltat de Black Rock Studio (ce nume!), Split/Second: Velocity este un arcade racing ce tocmai a fost lansat pentru PC, PS3 si XBOX 360.

Mie unul nu prea imi place genul asta de jocuri insa cred ca pe acesta il voi incerca, macar sa nu raman cu ideea ca nu l-am jucat. Nici masinile nu sunt pe placul meu, par a fi prea futuriste ceea ce nu suport sa vad la un joc.
Jocul se desfasoara precum un show de televiziune, modul single player fiind conturat pe baza unui singur “sezon” cu 12 episoade. Fiecare episod deblocat iti permite sa accesezi 4 curse inca de la inceput, iar pe masura ce le vei termina iti vor fi deblocate masini suplimentare sau alte curse.
Mai jos aveti un gameplay, gameplay ce pare a fi destul de „Flat Out” insa cu o grafica mai imbunatatita. Daca ar fi sa dau o nota jocului, as da 7.

Cerinte minime de sistem: OS: Windows XP/Vista/7, Processor: Intel Pentium 4 @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 4000+, Memory: 2 Gb, Hard Drive: 6.5 Gb free, Video Memory: 256 Mb, Video Card: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1800, Sound Card: DirectX Compatible, DirectX: 9.0c, Keyboard, Mouse, DVD Rom Drive

Download: http://thepiratebay.org/torrent/5572951/Split_Second_Velocity-RELOADED-%5Btracker.BTARENA.org%5D.iso

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *