Jocul pe Nintendo Wii –  Michael Jackson The Experience va ofera sansa sa dansati ca Michael Jackson. Deci acum si Michael are jocul lui pe Wii (din care or sa se scoata bani cu caruta… ca deh’ sunt multi fani!)

In acest joc poti dansa alaturi de cel mai tare! alaturi de megastarul Michael Jackson pe cele mai bune melodii ale lui… consacrate si toate cele.

In joc sunt aproximativ 20 – 25 – 30 de pise cunoscute in lumea intreaga (poate se mai adauga pana la lansarea oficiala). Pe lista sunt melodii precum: „Bad”, „Beat It”, „Black or White”, „Billie Jean”, „Don’t Stop Till You Get Enough”, „Earth Song”, „Smooth Criminal”, „The Girl Is Mine”, „They Don’t Care About Us”, „Who Is It”, „Workin’ Day and Night” si multe altele.

Cei care au avut aceasta banoasa idee sunt cei de la Ubisoft si desigur cei de la Michael Jackson Estate si-a dat acordul pentru a strange verzisori din toate colturile lumii. Jocul va fi disponibil pe Nintendo Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PSP and DS din 25 noiembrie 2010.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *