Desi a declarat ca nu va filma niciodata nud, Jessica Alba a renuntat la haine pentru o scena din productia „Machete”. Jessica Alba apare nud intr-o scena din filmul „Machete”, in care joaca alaturi de multe nume sonore

de la Hollywood, precum Robert De Niro. Actrita declarase pentru revista Scarlet, in luna februarie a acestui an, ca nu va filma niciodata scene nud, pentru ca poate fi la fel de sexy si imbracata.

In ciuda a ceea ce pare, ea nu si-a incalcat inca promisiunea. In cadrul unui interviu avand ca tema filmarile pentru „Machete”, Jessica a explicat ca nu s-a afisat nicio clipa nud in fata camerelor, ci a purtat lenjerie intima bej. Ea a fost apoi „dezbracata” pe computer, cu ajutorul unei tehnologii care permite suprapunerea/inlocuirea unor magini astfel incat sa se obtina efectul din poza de mai jos:

Actorul Dani Trejo este protagonistul acestui film cu distributie de exceptie, avand rolul unui cutitar profesionist, inarmat cu un intreg arsenal de obecte ascutite, pe care le arunca in inamici cu o maiestrie incredibila.

Dupa ce o sa vedeti pozele urmatoare sigur o sa vreti sa vedeti tot filmul :)) [download film]

Filmul regizat de Robert Rodriguez ii aduce in plan secund si pe Steven Seagal, Michaelle Rodriguez si Lindsay Lohan, in rolul unei calugarite fatale. „Machete” poate fi vazut si in cinematografele din Romania.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *