Iubire si onoare, telenovela exotica la AcasaTV

„Iubire si onoare” este cea mai noua productie marca MediaPro Pictures ce va fi difuzata pe postul AcasaTv, din aceasta toamna. Seicul Amir bin Hussein el Jisr si Ilinca Stuttman sunt cele doua personaje principale ale telenovelei, interpretate de Radu Valcan si Madalina Draghici.

Seicul Amir bin Hussein el Jisr (Radu Valcan) este fiul cel mai mic al emirului Hussein, conducatorul micului si bogatului emirat al luminii, Beled el Nur, un barbat bogat, posesorul a mai multor mine de diamante. Brunet, inalt si misterios, Amir are femeile la picioare, dar se indragosteste iremediabil de Ilinca Stuttman (Madalina Draghici), o romanca de 23 de ani din Constanta.

Si pentru frumoasa Diana Dumitrescu, aceasta telenovela aduce cu ea o mare provocare, aceea de a intra in pielea unei rusoaice fatale pe cat de frumoasa, pe atat de rea.

Oxana este fiica unui magnat rus, o femeie inteligenta, calculata si manipulatoare care este in stare de orice pentru a-si implini visul, un vis care va da peste cap destinele tuturor.


Din toamna, la AcasaTV, in „Iubire si onoare„, telespectatorii ii vor urmari pe Radu Valcan si Madalina Draghici, Diana Dumitrescu, marii actori Marin Moraru si Maia Morgenstern, intr-o productie de amploare presarata cu povesti despre iubiri sincere, tradare si secrete bine pastrate.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *