IT&C: Conferinta Apple despre iPhone 4!

Compania Apple a anunţat că va susţine, mâine, o conferinţă de presă la sediul său din Cupertino, California, subiectul fiind recent lansatul terminal iPhone 4.

Apple a trimis invitaţii jurnaliştilor americani, începând de miercuri, la o conferinţă  a cărui subiect principal este iPhone 4. Compania americană a fost criticată dur de presă în legătură cu felul în care a ales să gestioneze plângerile legate de semnalul slab al iPhone 4.

Mulţi utilizatori s-au plâns că atunci când telefonul este ţinut din partea stânga jos acesta îşi pierde semnalul, existând riscul întreruperii convorbirii. Oficialii Apple s-au mulţumit să declare că astfel de probleme există la orice telefon, în timp ce Steve Jobs, CEO-ul companiei, i-a răspuns într-un e-mail unui posesor de iPhone 4 pur şi simplu să nu mai ţină telefonul în acel mod.

Analiştii sunt de părere că o rechemare a unităţilor iPhone 4 vândute până în prezent ar costa compania 1,5 miliarde de dolari. Apple a vândut 1,7 milioane de unităţi în primele trei zile de la lansare.

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *