Compania Apple a anunţat că va susţine, mâine, o conferinţă de presă la sediul său din Cupertino, California, subiectul fiind recent lansatul terminal iPhone 4.

Apple a trimis invitaţii jurnaliştilor americani, începând de miercuri, la o conferinţă  a cărui subiect principal este iPhone 4. Compania americană a fost criticată dur de presă în legătură cu felul în care a ales să gestioneze plângerile legate de semnalul slab al iPhone 4.

Mulţi utilizatori s-au plâns că atunci când telefonul este ţinut din partea stânga jos acesta îşi pierde semnalul, existând riscul întreruperii convorbirii. Oficialii Apple s-au mulţumit să declare că astfel de probleme există la orice telefon, în timp ce Steve Jobs, CEO-ul companiei, i-a răspuns într-un e-mail unui posesor de iPhone 4 pur şi simplu să nu mai ţină telefonul în acel mod.

Analiştii sunt de părere că o rechemare a unităţilor iPhone 4 vândute până în prezent ar costa compania 1,5 miliarde de dolari. Apple a vândut 1,7 milioane de unităţi în primele trei zile de la lansare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *