Pentru noul sezon de Dansez pentru tine , echipa emisiunii a pregatit dansuri inedite precum: dansul la bara sau dansul in ploaie.

  1. Adela Popescu – Lica Alexandru: Lica are 20 de ani, este din Timisoara si va dansa pentru cei doi frati ai sai si pentru mama sa.
  2. Paula Seling – Tudor Moldoveanu: Tudor are 18 ani, este din Bucuresti si prin aceasta participare vrea sa-i multumeasca mamei lui pentru toate sacrificiile pe care le-a facut pentru el. El spera ca dupa Dansez pentru tine , el si mama lui sa aiba o casa a lor.
  3. Nicola – Stefan Giurea: Stefan are 35 de ani si lupta pentru baiatul lui care este grav bolnav -sufera de distrofie musculara progresiva Duchenne.

  1. Doinita Oancea – Claudiu Petrisor Apostu: Claudiua are 21 de ani, este din Brasov si lupta pentru familia sa numeroasa.
  2. Razvan Fodor – Lena Radulescu: Lena are 29 de ani, este din Constanta si danseaza pentru mama ei bolnava, care ar putea merge din nou.
  3. Bogdan Vladau – Ana Maria Iordan: Ana Maria are 19 ani, este din Bucuresti si viseaza sa-l ajute pe tatal ei grav bolnav.
  4. Octavian Strunila – Ella Dumitru: Ella are 17 ani, este din Hunedoara si vrea sa-si ajute mama, tatal adoptiv si bunica sa traiasca mai bine.
  5. Jorge – Liliana Mitu: Liliane are 23, este din Constanta si doreste sa-si ajute familia sa aiba o viata mai buna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *