Berbec- 21.03 – 19.04

 1. Sănătate. Prea optimişti şi puţin atenţi la starea lor de sănătate, aceşti nativi nu iau în seamă semnalele de alarmă care apar la nivelul funcţionării unor organe cum ar fi rinichii.
 2. Bani. Cu toate că îşi doresc foarte mulţi bani (în mare parte pentru că au şi multe datorii de achitat), şansele financiare adevărate vor apărea o dată cu venirea iernii.
 3. Amor. Mai puţin senzuali decât în perioada precedentă, cei mai mulţi îşi fac iluzii şi trăiesc cu senzaţia că sunt cei mai mari cuceritori. În noiembrie, găsesc însă pe cineva care să le dea lecţii!

Taur – 20.04 – 20.05

 1. Sănătate. Pe lângă labilitatea emoţională deosebită, mulţi nativi vor suferi intens întreaga perioadă din cauza colicilor renale.
 2. Bani. Cu toate că sunt circumspecţi şi chibzuiţi, vor avea probleme financiare. Nu vor reuşi să facă rost de joburi suplimentare, iar avantajaţi vor fi doar cei cu mari conturi în bănci.
 3. Amor. Dacă în septembrie şi octombrie fac excese erotice şi unii chiar „apelează” la noi parteneri, ulterior se poate spune că se „călugăresc”.

Gemeni- 21.05 – 21.06

 1. Sănătate. Mai puţin rezistenţi decât de obicei, au tendinţa să „agaţe” tot felul de microbi sau viruşi. Se pot agrava bolile de piele, reumatismul şi disfuncţiile renale.
 2. Bani. Chiar dacă sunt implicaţi în mai multe joburi, nu se ridică peste veniturile înregistrate anterior. În schimb, primesc toate „recompensele” cu gratitudine.
 3. Amor. Starea de sănătate nu le permite să se avânte erotic, decât în ultima parte a lunii septembrie. În lunile octombrie şi noiembrie, devin foarte cuminţi.

Rac- 22.06 – 22.07

 1. Sănătate. Plini de energie şi avânt, vor cunoaşte din a doua parte a lunii octombrie o devitalizare progresivă, în cele mai multe cazuri pricinuită de reactivarea disfuncţiilor hepatice.
 2. Bani. Muncesc cu plăcere maximă şi reuşesc să aibă tot felul de mici câştiguri care le completează veniturile salariale.
 3. Amor. Familiştii îşi iau în serios responsabilităţile matrimoniale, iar cei necăsătoriţi visează numai la nunţi şi relaţii stabile. Infidelii vor fi drastic penalizaţi.

Leu- 23.07 – 22.08

 1. Sănătate. Sunt poate cei mai afectaţi nativi (chiar dacă nu-şi pot explica stările de rău, nici nu apelează la cei mai buni specialişti). Nu vor putea să facă deplasări lungi.
 2. Bani. Vor fi subvenţionaţi din plin întreaga perioadă. De la jumătatea lui octombrie, chiar vor cheltui mai mult decât primesc.
 3. Amor. Până aproape de sfârşitul lunii octombrie, vor fi fideli şi nedespărţiţi de persoana iubită. Ulterior, se angrenează în tot felul de aventuri plăcute.

Fecioară- 23.08 – 22.09

 1. Sănătate. Se vor simţi foarte bine, cu menţiunea că vor trebui să refuze sfaturile prietenilor şi rudelor, care le oferă reţete de leacuri băbeşti.
 2. Bani. În acest interval cam ajung la fundul sacului cu bani. În zadar vor fi chibzuiţi şi vor refuza să mai facă investiţii.
 3. Amor. Este posibil să se îndrăgostească subit de un prieten(ă) şi să treacă prin stări deloc plăcute când avansurile le vor fi refuzate. Cei căsătoriţi se păcălesc că au cea mai bună căsnicie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *