Balanţă- 23.09 – 23.10

 1. Sănătate. Cu toate că se bucură de o stare generală de bine, bolile au tendinţa să se cronicizeze. Au din ce în ce mai puţină vitalitate, sub „umbrela” unor senzaţii plăcute.
 2. Bani. Întreaga toamnă, aceşti nativi sunt avantajaţi şi se bucură de câştiguri variate (chiar dacă nu sunt mari, vor fi suficient de numeroase).
 3. Amor. Foarte senzuali până la mijlocul lui octombrie, se lasă seduşi de „strălucirea” unor parteneri cam instabili sau prea infideli.

Scorpion- 24.10 – 22.11

 1. Sănătate. Întreg intervalul este periculos pentru cei care suferă de boli cronice. Stresaţi şi lipsiţi de mijloace de afirmare, unii strâng „umori” care le afectează rinichii.
 2. Bani. Pentru a depăşi câştigurile partenerului de cuplu, se implică în diverse activităţi cu mai mult sau mai puţin succes. Norocul financiar apare în noiembrie.
 3. Amor. Sunt foarte atrăgători şi senzuali în septembrie şi octombrie, aşa că atrag parteneri ca mierea muştele. Din noiembrie, se implică mai puţin.

Săgetător- 23.11 – 21.12

 1. Sănătate. Luna octombrie va fi o adevărată piatră de încercare pentru sănătatea acestor nativi (pot apărea probleme la nivelul colonului ori se pot molipsi de boli venerice).
 2. Bani. Au câştiguri mari şi continue întregul interval, dar parcă tot timpul au câte ceva de achitat.
 3. Amor. Până în noiembrie, îşi păstrează iubirile secrete, în parte pentru că nu se pot lăuda cu parteneri care le oferă doar sex.

Capricorn- 22.12 – 20.01

 1. Sănătate. În ciuda sensibilităţii de la nivelul pielii şi al oaselor, aceşti nativi se bucură de o stare de sănătate bună, cu excepţia sfârşitului toamnei, când se vor agrava îndeosebi reumatismele.
 2. Bani. Nu sunt lipsiţi de fonduri, dar cei mai mulţi nativi îşi administrează veniturile defectuos.
 3. Amor. Dacă în septembrie şi octombrie trăiesc iluzia că sunt admiraţi şi interpretează orice apropo ca pe un îndemn erotic, ulterior îşi vor ascunde sentimentele.

Vărsător- 21.01 – 19.02

 1. Sănătate. În general bună, sănătatea le este tulburată de vertij şi stare de confuzie la jumătatea lunii octombrie. În cazul nativelor, cresc cazurile de osteoporoză.
 2. Bani. Veniturile sunt fluctuante întreaga perioadă (mai mult decât atât, se poate spune că „ce iau pe mere, dau pe pere”).
 3. Amor. Dacă în prima parte a toamnei au tendinţa să angajeze aventuri amoroase în timpul călătoriilor, în a doua parte se îndrăgostesc de colegi sau colege de serviciu.

Peşti- 20.02 – 20.03

 1. Sănătate. Pericolul care planează întreg intervalul deasupra acestor nativi este folosirea ineficientă a tratamentelor
 2. Bani. În octombrie, sunt avantajaţi nativii care au de luat moşteniri. În restul intervalului, veniturile sunt minime.
 3. Amor. În septembrie sunt fericiţi, în octombrie îşi pierd interesul erotic,iar în noiembrie renunţă la partener. Familiştii sunt de regulă puşi la „regim” erotic întreg intervalul!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *