Titlu: Identitati furate (2004)
Titlu in ENG: Taking Lives (2004)
Regia: D.J. Caruso
Cu: Angelina Jolie, Ethan Hawke
Gen film: actiune: drama: thriller
Durata: 102 minute
Premiera in Romania: 30.04.2004

Un psiholog important al FBI, Agentul Special Illeana Scott (castigatoarea Premiului Oscar Angelina Jolie) nu se bazeaza pe tehnicile traditionale de rezolvare a crimelor pentru a dezvalui tainele unei minti criminale. Abordarea ei intuitiva, neconventionala este adesea unica modalitate de a afla identitatile criminalilor pentru a fi prinsi de politie.

Cand detectivii din Montreal, Canada, in cursul investigatiilor unei crime locale solicita cu retinere un ajutor din afara pentru a patrunde in mintea unui viclean criminal in serie, agentul Scott se alatura cazului. Cu o analiza detaliata, conchide ca acel criminal de tip cameleon este „hot de vieti”- isi asuma vietile si identitatile victimelor sale.

Pe masura ce presiunea creste in capturarea criminalului evaziv, metodele neortodoxe ale agentului Scott o indeparteaza de echipa teritorial de politie care se simte amenintata de abilitatile ei stranii. Comportamentul ei aparent rece contrazice o pasiune de neegalat pentru munca ei si se descurca cel mai bine atunci cand este singura. Dar in momentul in care intervine o atractie neasteptata care produce o relatie romantica, specialista experta incepe sa se indoiasca de instinctele ei cizelate.

Singura într-un oras nefamiliar, fara cineva in care sa poata avea incredere, agentul Scott se trezeste dintr-o data intr-o calatorie stranie si inspaimantatoare, inconjurata de suspecti intr-un caz care, infiorator, a devenit personal.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *