In timp ce Liviu Varciu se batea in piept ca Diana Stefanescu este femeia vietii lui, „Iguana” se plange ca actorul nu i-a oferit tot ce isi dorea.

„Am realizat ca unii oameni nu sunt ceea ce par, am realizat inca o data ca vreau sa fiu fericita si caut unde nu trebuie. Am simtit adevarata rautate… ce e important cu adevarat e ca am realizat ca imi plac barbatii care au raspunsuri, nu doar intrebari la care sa raspund eu! Unele cuvinte sunt mai puternice decat faptele, tocmai din acest motiv de azi incep sa ma iubesc!!!”, a scris Diana Stefanescu pe Facebook.

„Tot ce pot sa spun e ca nu ne-am certat, ci eu am decis sa ma retrag, in urma unor evenimente. Da, nu mai sunt cu Liviu! Eu nu am ce sa ii iert lui Liviu. Ce poti face daca esti intr-o relatie si ai incercat sa faci totul ca sa fie bine, dar nu se poate? Treci mai departe. Daca oferi si nu ti se ofera, incearca in alta parte, poate nu ofereai cui trebuia! Viata este atat de scurta si fericirea asa de greu de gasit. Nu stiu daca exista fericire deplina, dar exista compatibilitate, intelegere, comunicare”, a declarat senzuala Diana.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *