Google Images a transformat radical returnarea cautarilor de imagini, eliminand paginatia si adaugand un sistem de „scroll infinit”.

Google Images, o schimbare de design radicala

Google Images a lansat astazi cea mai radicala modificare a afisarii imaginilor cautate. Noul stil de afisare preia modelul Bing, aratand numai imagini fara text, care se incarca dinamic permitand „scrolare” infinita.

Astfel, cand mouse-ul va fi in dreptul unei imagini, aceasta se va mari (hover pane), afisand cateva informatii de baza, de provenienta. Cand poza va fi selectata, un pop-up cu o dimensiune mai mare va iesi in evidenta, mutand in dreapta informatiile, iar in background se va vedea site-ul de origine.

Era si timpul unei modificari avand in vedere ca in baza de date Google Images sunt indexate peste 10 miliarde de poze si a fost lansat in 2001. Pe langa aceasta schimbari, Google anunta pentru advertiseri un nou format de reclame numit „Image Search Ads”.

Se pare ca anul 2010 este un an plin de schimbari pentru Google, avand in vedere ca acum o luna anuntau schimbari si la motorul de indexare web.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *