Bavarezii nu au mai avut rabdare. Cu doar cateva zile inainte de deschiderea portilor „Mondialului Automobilului” de la Paris, au dat publicitatii un set aproape complet de fotografii ale viitoarei Serii 6.


Noul „sesar” reprezinta o expresie autentica a stilului si performantelor traditionale BMW si, la prima vedere, nu este altceva decat versiunea in doua usi a conceptului Gran Coupe, prezentat cu ceva timp in urma de constructorul german.

Partea frontala respecta noua linie de design adoptata o data cu introducerea noilor Serii 7 si 5. Blocurile optice cu tehnologie LED si calandrul traditional, din doua bucati, nu lipsesc. Iar, in spate, evacuarea cu patru „guri” ia ochii oricarui pasionat.

Interiorul noii Serii 6 este simplu si elegant in cel mai pur stil BMW. Iese in evidenta display-ul de 10.2 inch al iDrive-ului si, nu in ultimul rand, sistemul audio Bang&Olufsen, cu 16 difuzoare.

Deocamdata, constructorul bavarez nu a lasat sa transpire prea multe informatii referitoare la partea tehnica si performantele noului coupe, dar V8-ul bi-turbo de 4.4 litri, care dezvolta 400 CP si un cuplu de 609 Nm, cu siguranta nu va lipsi din gama.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *