Titlu: Soldatul
Titlu original: The Soldier
Anul: 1998
Tip: actiune
Tara: SUA
Regia: Paul Anderson
Actori: Kurt Russell, Jason Scott Lee, Connie Nielsen, Sean Pertwee

In viitor, copiii sunt selectati inca de la nastere pentru a deveni soldati si cei care sunt considerati perfecti sunt educati si crescuti in asa fel incit sa devina ucigasi cu singe rece, masini de lupta fara nici un fel de sentiment. Todd (Kurt Russell) este unul dintre veteranii acestei scoli, unul dintre cei mai buni luptatori spatiali. Dar, intr-o zi, el este pus fata in fata cu o noua generatie de luptatori creati genetic.
Superiorul lui Todd, Capitanul Church (Gary Busey) intra in conflict cu colonelul Mekum (Jason Isaac), conducatorul noilor luptatori. Todd este invins de catre Caine 607 (Jason Scott Lee), unul dintre acestia, aruncat pe o nava-tomberon si abandonat pe planeta Arcadia 234.
Aici el este ingrijit de doi membri ai coloniei de pe planeta, Sandra (Connie Nielsen) si Mace (Sean Pertwee) si incepe sa invete sa traiasca o altfel de viata pe aceasta planeta linistita si pasnica. Cu toate ca incearca din rasputeri sa se adapteze noului camin, cei din jurul lui nu-i acorda prea multe sanse si il privesc in permanenta cu suspiciune si neincredere. Asta pina cind Arkadia este atacata, iar Todd devine singura speranta a celor de aici. Fostul soldat intra din nou in lupta alaturi de pacifistii hotariti sa-si apere cu orice pret credintele si modul de viata.

La ProTV pe 9 martie 2010 la ora 20:30.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *