Titlu: Alerta
Titlu original: Outbreak
Anul: 1995
Tip: thriller
Tara: SUA
Regia: Wolfgang Petersen
Actori: Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Donald Sutherland

O boala virulenta de provenienta africana este adusa accidental in Statele Unite. Colonelul Sam Daniels si echipa sa de medici militari trebuie sa gaseasca sursa si radacinile virusului, inainte ca acesta sa ucida intreaga populatie a tarii.

Povestea incepe in Zair, in 1967: doi barbati in costume speciale cerceteaza aparitia unui virus ciudat, care face ravagii in zonele de provincie. Actiunea se muta imediat in prezent, in modernul Institut american de boli infectioase apartinand de armata americana, unde multe virusuri teribile sunt depozitate si studiate.

Colonielul Daniels si oamenii sai se pregatesc sa plece cu avionul in Zair pentru a investiga noul virus. Daniels se teme ca, daca nu va fi izolat urgent, acest virus va produce epidemii de proportii inimaginabile. Din pacate, maimuta-gazda a virusului, capturata in Africa si trimisa cu vaporul spre San Francisco, scapa in libertate iar cei care au venit in contact cu ea sunt infectati.

Investigatiile colonelului Daniels sunt ingreunate cu atat mai mult cu cat doi oficiali importanti ai armatei americane incearca sa ascunda de catva timp gravitatea situatiei.

La ProTV pe 27 iunie 2010 la ora 23:15.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *