Titlu: Faceti jocurile!
Titlu original: Ocean’s Eleven
Anul: 2001
Tip: actiune
Tara: SUA
Regia: Steven Soderbergh
Actori: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Julia Roberts, Don Cheadle, Casey Affleck, Elliot Gould, Carl Reiner

Danny Ocean (George Clooney) iese din inchisoare si pregateste o lovitura spectaculoasa, probabil cea mai impresionanta din viata sa de hot. El vrea sa jefuiasca nu unul, ci trei cazinouri din Las Vegas. Pentru acest plan apeleaza la o echipa de specialisti – Rusty Ryan (Brad Pitt), un “magician” al cartilor de joc, asul furturilor din buzunare Linus Caldwell (Matt Damon), specialistul an explozibil Basher Tarr (Don Cheadle).

Reuben Tishkoff (Elliott Gould) le pune la dispozitie fondurile necesare operatiunii, fratii Virgil (Casey Affleck) si Turk (Scott Caan) Malloy sunt soferi, iar Frank Catton (Bernie Mac), dealer profesionist, obtine o slujba la unul din cazinouri pentru a aduna informatii de rutina.

Saul Bloom (Carl Reiner), escroc “pensionat”, va juca rolul marelui magnat ce se cazeaza la hotel si va apela la serviciile patronului, iar Livingston Dell (Eddie Jemison) se ocupa de aspectele tehnice ale antregii afaceri. Mai exista si Yen (Shaobo Qin), acrobatul chinez care va juca un rol cheie pe parcursul operatiunii.

Pentru Danny nu este vorba doar de bani, ci si de o razbunare personala. Patronul cazinoului, Terry Benedict (Andy Garcia), i-a “furat” sotia, frumoasa Tess (Julia Roberts).

La ProTV pe 27 iunie 2010 la ora 20:30.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *