Titlu: O lectie de onoare
Titlu original: Detention
Anul: 2003
Tip: actiune
Tara: Canada
Regia: Sidney J. Furie
Actori: Dolph Lundgren, Alex Karzis, Kata Dobo, Corey Servier

Dupa ce a luptat in Razboiul din Golf si in fosta Yugoslavie, Sam Decker (Dolph Lundgren) se intoarce acasa si se angajeaza ca profesor in cel mai rau famata scoala din orasul lui natal. Ar fi vrut sa faca ceva pentru elevii de aici, sa schimbe ceva, insa dupa putin timp isi da seama ca nimeni nu poate face nimic pentru ei. Frustat si furios pe intregul sistem, Sam isi inainteaza demisia.
Profesorul alege sa-si petreaca ultima zi in sala de pedeapsa alaturi de cei mai “duri” elevi din scoala. Numai ca in aceeasi zi, scoala este luata cu asalt de niste traficanti de droguri care intentioneaza sa ascunda o impresionanta cantitate de cocaina in niste masini din atelierul scolii. Nici traficantii, nici gardienii pe care acestia ii cumparasera nu se asteptau ca la ora la care ei au inceput operatiunea sa mai fie cineva in scoala. Sam si “delincventii” dau nas in nas cu traficantii si o lupta inegala incepe.
Ranit si ramas fara munitie, Sam le arata copiilor ce inseamna sa crezi si sa lupti pentru ceva, iar copiii ii demonstreaza ca pot fi curajosi si nobili. Odata invatata aceasta lectie, copiii nu il vor mai dezamagi nici in sala de cursuri.

La ProTV pe 27 februarie 2010 la ora 22:45.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *