Filmul ProTV: Martor incomod / The Glimmer Man

Titlu: Martor incomod
Titlu original: The Glimmer Man
Anul: 1996
Tip: actiune
Tara: SUA
Regia: John Gray
Actori: Steven Seagal, Keenen Ivory Wayans, Bob Gunton, Brian Cox, Michelle Johnson

Doi politisti care nu au mai nimic in comun ajung sa lucreze impreuna pentru a da de urma unui criminal psihopat. Jack Cole (Steven Seagal) fusese cindva un agent al serviciilor secrete guvernamentale, cunoscut sub numele de “Glimmer man” (omul-scinteie) intrucit se putea misca atit de repede si de usor incit victimele sale nu apucau sa vada mai mult de o scinteie inainte sa moara.

Dupa ce a abandonat spionajul international, Cole a alunecat pe panta misticismului si, neobisnuit sa lucreze in echipa, s-a angajat pina la urma ca detectiv in cadrul departamentului de Politie din Los Angeles. Aici el e pus sa faca echipa cu Jim Campbell (Keenen Ivory Wayans), un politist care are o slabiciune deosebita pentru filmele siropoase (Casablanca se afla in topul preferintelor sale) si foarte putina intelegere pentru filosofia de viata si atitudinea lui Cole.

Cole si Campbell trebuie sa treaca  peste diferentele dintre ei  in momentul in care le revine sarcina de a prinde un criminal in serie poreclit “Familistul” pentru obiceiul lui de a macelari familii intregi odata. In momentul in care ultima victima a acestuia se dovedeste a fi fosta sotie a lui Cole si actualul ei sot, Campbell afla trecutul secret al partenerului sau si ajunge la concluzia ca fostii sefi ai acestuia pot fi implicati in valul de crime singeroase.

La ProTV pe 7 iunie 2010 la ora 20:30.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *