Titlu: Lacrimi din soare
Titlu original: Tears of the Sun
Anul: 2003
Tip: actiune
Tara: SUA
Regia: Antoine Fuqua
Actori: Bruce Willis, Monica Belluci, Cole Hauser, Tom Skerritt, Paul Francis

Dupa caderea regimului democratic din Nigeria si preluarea puterii de catre un dictator militar fara scrupule, locotenentul Waters (Bruce Willis) din fortele speciale ale marinei, SEAL, si grupa sa de luptatori de elita sunt trimisi in misiune pentru a o scoate din zona de conflict pe doctorita Lena Kendricks (Monica Bellucci), care face parte din organizatia “Medici fãrã frontiere”.

Dr. Kendricks acorda asistenta medicala victimelor razboiului civil la o misiune catolica din regiune. La sosirea lui Waters, doctorita accepta sa plece doar cu conditia ca protejatii ei sa fie ajutati sã se refugieze in tara vecina. Waters primeste ordin de la superiorul lui, capitanul Bill Rhodes (Tom Skerritt) sã nu se amestece sub nici un motiv in conflictul local.

Martori directi ai brutalitatii si cruzimii bandelor de rebeli, Waters si oamenii sai trec de partea cauzei aparate de doctorita riscandu-si vietile si decid sa-i escorteze pe localnici pana la granita.

Drumul lor prin jungla neprietenoasa este plin de primejdii deoarece bandele de rebeli vor sa-i distruga cu orice pret. Waters si trupa au de ales intre viata unui singur individ si vietile protejatilor si, nu in ultimul rand, al propriei lor vieti.

La ProTV pe 20 iunie 2010 la ora 20:30.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *