Filmul ProTV: Inamicul nevazut / The Hades Factor

Colonelul Jonathan Smith , fost agent special si specialist in boli contagioase, lucreaza pentru “Covert One”, o agentie secreta americana a carei misiune este sa lupte impotriva coruptiei sI conspiratiilor care au loc la cele mai inalte niveluri ale societatii.

Dupa ce trei soldati americani stationatI in Afganistan sint victimele unui virus necunoscut, asemanator cu Ebola, Institutul medical militar pentru cercetarea bolilor infectioase intra in alerta. Virusul se raspindeste cu o viteza ametitoare, iar una dintre primele victime este dr. Sophie Amsden, iubita colonelului Smith.

Acesta descopera curind ca moartea lui Sophie n-a fost un accident, iar epidemia mortala a fost planificata. Intre timp, presedintele Statelor Unite (Anjelica Huston) , temindu-se ca administratia sa nu fie invinuita de aceasta catastrofa, ordona sa fie distruse toate probele legate de arma biologica Scimitar, dar afla ca acest program a fost compromis.

Mostre ale periculoasei arme au ajuns pe piata neagra a traficantilor de arme. Colonelul Smith pleaca in Afganistan, pentru a depista sursa virusului inainte ca alti oameni nevinovati sa fie ucisi, constient insa ca numai un miracol ar putea opri raspindirea virusului.

La ProTV pe 28 mai 2010 la ora 23:00.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.