Titlu: Greu de ucis
Titlu original: Die Hard
Anul: 1988
Tip: actiune
Tara: SUA
Regia: John Tiernan
Actori: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia, Paul Gleason, Reginald VelJohnson,

Bruce Willis il interpreteaza pe neconventionalul detectiv din New York John McClane, pe care destinul il transforma in singura salvare a unui grup de ostatici, blocati intr-un zgirie nori din Los Angeles, printre care se afla si sotia sa.

Invocind motive politice, organizatia terorista care a pus stapinire pe cladirea Nakatomi ameninta autoritatile cu uciderea ostaticilor daca acestea nu le solutioneaza revendicarile. De fapt, organizatia condusa de maleficul Hans Gruber (Alan Rickman) are doua planuri: sa fure 600 de milioane de dolari inchisi intr-un seif superperformant aflat in cladire si sa lichideze toti ostaticii.

Venit sa se impace cu sotia sa, Holly, care vrea sa se desparta de el, John McClane nici nu banuieste ce-l asteapta. El ajunge sa fie singurul politist care reuseste sa patrunda in iadul din Nakatomi. Cind afla ca si Holly (Bonnie Bedelia) este printre captivi, problema devine una personala. Sfidind ordinele politiei din Los Angeles, John McClane, care nu se teme de nimic, ci – in mod ironic – doar de inaltimi, ia totul pe cont propriu.

La ProTV pe 4 iunie 2010 la ora 20:30.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *