Titlu: Captivi in iad
Titlu original: In Hell
Anul: 2003
Tip: actiune
Tara: SUA
Regia: Ringo Lam
Actori: Jean Claude Van Damme, Michael Bailey Smith, Marnie Alton, Milos Milicevic

Van Damme este Kyle Lord, un expert in forari petroliere care este condamnat la inchisoare dupa ce l-a ucis pe violatorul care i-a omorit sotia. Penitenciarul de maxima securitate unde a fost repartizat Lord este locul cel mai sumbru de pe lume, iar condamnatii sunt nevoiti sa lucreze intr-o mlastina plina ochi de serpi veninosi si aligatori.

Penitenciarul Marquezas, situat pe cel mai neprietenos teritoriu din Mexic, dezvaluie insa o latura si mai infricosatoare odata cu lasarea serii. In incinta inchisorii se organizeaza lupte pe viata si pe moarte intre condamnati pentru satisfacerea poftei de singe a infamului director al penitenciarului, generalul Battista. Diabolicele infruntari care amintesc de luptele gladiatorilor poarta numele generic de “The Shu”.

Rasismul, violenta si coruptia completeaza tabloul grotesc al inchisorii. Foarte putini sunt prizonierii care reusesc sa-si pastreze o farima de umanitate. Unul dintre acestia, un profesor de filosofie, incearca sa impiedice transformarea lui Lord intr-o bruta. Desi incearca sa nu alunece definitiv in acest adevarat iad concentrationar, Kyle Lord este condamnat sa intre in “The Shu”. Cu toate ca are sanse sa fie eliberat inainte de termen avind circumstante atenuante la comiterea crimei, Lord incepe sa decada. Din fericire, el va avea puterea sa revina si sa lupte cu opresorii sai salbatici manipulati de maleficul Battista. Atitudinea sa il va catapulta tot mai sus in jocul “The Shu” unde el isi va dezlantui toata furia pentru a supravietui.

La ProTV pe 5 iunie 2010 la ora 23:00.

Download torrent film [here] si subtitrare film [here].

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *