Film comedie: Click – Zapand prin viata (2006) (trailer)

Michael Newman (Adam Sandler) este casatorit cu frumoasa Donna (Kate Beckinsale) si ei au doi copii extraordinari, Ben (Joseph Castanon) si Samantha (Tatum McCann).

Dar el nu reuseste sa-i vada des deoarece lucreaza foarte mult la firma sa de arhitectura cu speranta desarta ca seful lui nerecunoscator (David Hasselhoff) ii va recunoaste intr-o zi contributia lui nepretuita si il va face partener. Odata ce va ajunge pe un drum mai usor, el va fi capabil sa-si indrepte atentia catre sotia si copiii sai. Cel putin acesta este lucrul pe care el si-l spune lui insusi.

Dupa ce a stat o noapte intreaga la serviciu, un Michael obosit devine frustrat deoarece nu-si poate da seama care din telecomenzi va porni televizorul. Michael porneste in cautarea unui dispozitiv universal, cu care sa opereze tot echipamentul sau electronic . Ajunge in camera din spate a magazinului Bed, Bath & Beyond, unde un angajat excentric, Morty (Christopher Walken) ii ofera un gadget experimental unicat si garantat ca-i va schimba viata. Morty nu glumea. Curand Michael este stapanul domeniului sau, pornind fiecare aparat cu numai o apasare de buton.

Dar dispozitivul are mai multe functii uimitoare. In mod ciudat poate inabusi latratul lui Sundance, ciinele familiei – si chiar si mai uimitor poate sa deruleze pe repede inainte o cearta suparatoare cu sotia lui.

Michael este fascinat de noua lui jucarie si in acelasi timp un pic speriat de ea. Decide sa-l mai viziteze o data pe Morty, tipul care i-a vandut dispozitivul misterios. Morty ii spune lui Michael ca i-a dat exact ceea ce a cerut – o telecomanda universala care ii permite sa –si programeze universul sau. Chiar in fata ochilor plini de uimire ai lui Michael, Morty demonstreaza caracteristicile avansate si incredibile ale dispozitivului, inclusiv o functie care ii permite lui Michael sa ca calatoreasca inainte si inapoi prin viata, la viteze diferite.
Foarte curand Michael devine dependent de noua sa putere, care pur si simplu ii permite sa-si indeplineasca orice vis.

Dar inainte sa-si dea seama, telecomanda il programeaza pe el, si nu invers. Si oricat de mult ar incerca, un Michael panicat nu poate opri dispozitivul din a decide care evenimente din viata sa le va experimenta si pe care le va pierde. Si doar atunci este momentul cand el incepe cu adevarat sa aprecieze si sa imbratiseze viata sa – binele, raul si uratul din ea.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *