Erotic Dreams Show by Alina Plugaru la Club Maxx Buc

Vineri 28 ianuarie 2011 de la ora 16:00 in Club Maxx din Bucuresti sunteti invitati la Erotic Dreams Show by Alina Plugaru care se intoarce in industria erotica pentru toti admiratorii ei!.

Alina lanseaza in 2011 proiectul Erotic Dreams Show by Alina Plugaru care consta in show-uri erotice si foarte incendiare sustinute de fetele din trupa ei de atac ;)).

Fanii si admiratorii Alinei Plugaru din Bucuresti sunt invitati la un show erotic fierbinte pe care trupa ei de dans erotic „Erotic Dreams Show by Alina Plugaru” il va sustine Vineri 28 ianuarie 2011.

Alina Plugaru, in calitate de MC, impreuna cu Alexandra si Rebeca, pe scena, vor incinge atmosfera in show-ul erotic ce va fi organizat in Club Maxx din Regie. Domnisoare superbe in show-uri erotice incendiare, coregrafie senzuala si tinute sexy sunt ingredientele proiectului „Erotic Dreams Show by Alina Plugaru”.

Club Maxx: Splaiul Independentei nr.290, Complex Regie, Bucuresti. Rezervari si informatii la telefon 0722.647.337. Distractie placuta!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *