Editie de lux Pro Video DVD – cu filme clasice!

Incepand cu luna iulie, Pro Video lanseaza exclusiv in reteaua de magazine Diverta adevarate filme de colectie ale anilor ’60, ’70 si ’80 intr-o editie de lux.

Acum ai ocazia sa revezi sau poate sa vezi pentru prima data filme de referinta care au marcat anii gloriosi ai cinematografiei.

Pro Video lanseaza cele mai frumoase filme clasice, intr-o editie de lux!

Cele 6 boxuri de cate 3 DVD-uri fiecare readuc in atentia cinefililor pe unii dintre cei mai apreciati actori ai anilor ’60, ’70 sau ’80: Omar Sharif, Julie Christie, Warren Beatty, Paul Newman, Natalie Wood, Al Pacino sau Tom Cruise.

Thrillerele palpitante „Bonnie si Clyde„, „Toti oamenii presedintelui” sau „A fost odata in America” ridica suspansul la cote maxime in primul volumul al colectiei, iar realitatea atinge noi dimensiuni in ecranizarile operelor celebre: „Dulcea pasare a tineretii„, „Zbor deasupra unui cuib de cuci„,”Platosa de metal„, care alcatuiesc al doilea volum.

Al treilea box le propune cinefililor trei pelicule celebre nominalizate la Oscar: „Splendoare in iarba„,”Moarte la Venetia” si „Arma Mortala„, iar dragostea si emanciparea merg mana in mana in „Doctor Zhivago„, „Dupa-amiaza de caine„, „Afaceri riscante„, din componenta celui de-al patrulea volum. Daca al cincilea volum ii va incanta cu siguranta pe cei impatimiti de actiune: „Duzina de ticalosi„, „Portocala mecanica„, „Politist si detectiv„, al saselea provoaca la nonconformism in filmele de colectie: „Luke, mana rece„, „Crimele din Mica Italie„, „Moonwalker„.

Pro Video iti aduce in premiera filme clasice celebre intr-un format deosebit, exclusiv in reteaua Diverta, la un pret recomandat de 99.9 RON.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.