E usor sa-ti faci site? Nu stiu exact ce sa spun. Lucrez momentan pe cateva site-uri. Bine, cateva mai multe. E usor sa-ti faci site daca ai resursele necesare. Daca vrei un site pentru o firma, o companie, apelezi la e-advertising.co si se rezolva garantat totul. Totusi, daca ai cautat pe net „e usor sa-ti faci site” si ai ajuns aici, probabil ca pe moment nu te gandesti sa investesti intr-un site ci mai degraba sa intri in randul internautilor, al bloggerilor etc.

Hai atunci sa-ti raspund rapid, pana nu fugi in alta parte sa-ti cauti raspunsul. Daca vrei un site si il vrei acum, e foarte usor. Poti alege sa folosesti platforma gratuita de la wordpress.com. Vei avea in doar cateva minute un site de genul „numeletau.wordpress.com”. Daca vrei sa investesti intr-un domeniu si un host (cel mai mic pret de plecare 15 E domeniu si hosting) ai nevoie de un CMS.

Ei bine, daca ai nevoie de un CMS, il vei vrea pe cel mai bun si in acelasi timp pe cel pe care sa il poti folosi cu usurinta. Alege WordPress si toate problemele tale sunt rezolvate.

Cu WordPress, orice incepator isi poate face un site si il poate administra cu usurinta. Acest lucru se datoreaza interfetei intuitive, create special pentru a puta fi folosita de catre oricine si inteleasa cu rapiditate de catre incepatori.

Motive pentru care sa alegi WordPress

-e superb pentru incepatori

-e gratuit

– e folosit pe cele mai multe site-uri din intreaga lume

– are peste 10.000 de plugin-uri ce pot fi folosite

– se poate face orice tip de site

– se instaleaza usor

– gasesti pe internet sute de tutoriale ccare sa te ajute cu orice problema

– ai la dispozitie cateva mii de teme gratuite

Mai vrei? personal, cred ca sunt indeajuns de multe motive pentru care alegerea ta, orice tip de site vrei sa creezi, trebuie sa fie WordPress.

De admin