Partidul Poporului a depus la Tribunalul Bucureşti (TB) cererea de înregistrare a acestei formaţiuni în Registrul partidelor politice.


Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, şi avocatul lui au declarat, joi, la ieşirea din sediul DNA, că procurorii l-au chemat ca să-i împiedice să depună o cerere de înregistrare în instanţă a Partidului Poporului, informează Agerpres.

„Astăzi, la ora 12,00, era preconizată depunerea de înregistrare la Tribunalul Bucureşti a Partidului Poporului”, a declarat avocatul Daniel Fenechiu, care a subliniat că acest lucru nu s-a putut realiza, deoarece Dan Diaconescu a ieşit de la DNA după ora în care se putea face acest demers.

În 25 iunie, patronul OTV, Dan Diaconescu, a anunţat, după ce a ieşit din arestul Direcţiei Cercetări Penale, că va înfiinţa un partid politic şi că va participa la viitoarele alegeri prezidenţiale din 2014.

„În această puşcărie, s-a încheiat un act istoric, în sensul că am hotărât, împreună cu colegii mei, formarea unui partid politic, care se va numi probabil Partidul Popular Român. De asemenea, vă anunţ că voi candida la viitoarele alegeri prezidenţiale din 2014. A fost un prizonierat politic. Abia acum înţeleg ce se întâmplă în această ţară”, a declarat Dan Diaconescu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *