Nu pare greu de crezut ca cel cu cele mai multe sanse, aparente de a insela sa nu se redreseze la un moment dat. Ce-i drept asa cum spun cercetatorii care se bazeaza pe concret si nu pe sentimente se pare ca va conta extrem de mult ce mostenire genetica are o anumita persoana insa in egala masura tine si de ceea ce ii caracterizeaza in mod concret.

  1. Veselia permanenta. Nu numai ca astfel de persoane au mai multe sanse de a fi o companie placuta deci clar cu un plus pentru ele de a intra in contact si in vorba cu altii si de a face pasul gresit insa asa cum spun si cercetatorii cei care inseala sunt de fapt caracterizati, printre altele, de o veselie iesita din comun ce persista.
  2. Viata activa si dorinta de a slabi sau chiar si mai concret de atat. Unii ar spune ca de fapt este un mit insa si acest aspect ar putea fi cel care sa se alature listei de definitii pentru un aduterin.
  3. Orice trasatura a sa spune de fapt o poveste insa ce este cel mai interesant se refera la faptul ca barbatii cu cele mai multe sanse de a insela sunt cei care au trasaturi bine definite. Cu cat mai mascul cu atat mai multe sanse de a insela spune cercetatorii si explicatia nu este decat una simpla, legata de prezenta de testosteron care sa contureze un chip masculin si totoadata cel care ofera impulsul acela sexual si nu numai ce greu se controleaza.
  4. Cat despre a fi sau nu inginer se pare ca cercetatorii continua sa sustina ca barbatii mai ales din aceasta arie de activitate au cu mult mai multe sanse de a insela decat orice alt barbat si cu orice alta meserie.

Asa sa fie oare?!

De admin