Tribunalul Bucuresti a decis, in aceasta seara, ca realizatorul TV Dan Diaconescu sa fie eliberat din arestul preventiv, avand insa interdictie de a parasi tara.

Decizia Tribunalului este definitiva, astfel ca Diaconescu va fi pus in libertate inca din aceasta seara, din arestul Directiei Cercetari penale a Politiei Romane.

Instanta i-a revocat mandatul de arestare preventiva, insa i-a impus sa nu paraseasca tara pe perioada cercetarilor, sa nu se intalneasca cu partea vatamata, Ion Mot, sau cu martorii.

Totodata, el este obligat sa anunte Politia daca paraseste domiciliul sau daca pleaca din Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti i-a impus lui Diaconescu sa nu discute despre cazul sau la OTV, nerespectarea interdictiilor impuse ducand la punerea in discutie a unei eventuale rearestari.

Totusi Dorel Parv va ramane in arest preventiv, judecatorul apreciind ca exista riscul ca, odata pus in libertate, Parv sa isi reia activitatea infractionala, acesta avand o condamnare pentru furt calificat.

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti a decis, miercuri, arestarea lui Dan Diaconescu si a lui Dorel Parv, acuzati de santajarea primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot (PC), instanta admitand cererea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de emitere a unui mandat pentru 29 de zile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *