Stiati ca puteti sa trimiteti SMS-uri de dragoste gratuite cu Yahoo Messenger mobile web? in afara este deja disponibil acest lucru si strainii profita la maxim de el.

Yahoo Messenger mobile web, ofera posibilitatea trimiterii de SMS-uri gratuite. Acest miracolul al SMS-urilor gratuite se intampla de ceva timp insa din pacate nu si in Romania… cu toate ca acest serviciu ar avea un succes enorm iar retelele care ofera 500de sms-uri moca e luna la vreo 2 euro ar ramane cu sms-u in mana :))

Daca sunteti din alta tara aveti liber la trimis SMS-uri de iubire, sau orice alt SMS care iti vine in cap! si asta gratuiit. Pentru a trimite sms-uri gratuit cu Yahoo Messenger trebuie sa ai numarul iubitei, colegului, parintilor, etc in agenda de pe ID-u.

Am incercat cu un proxy de polonia insa cred ca important e adresa pe care e trecut ID-ul de yahoo messenger, adica daca atunci cand ati facut ID-ul ati pus Romania, degeaba folositi proxy. O sa incerc sa imi fac un ID cu proxy de polonia cu o adresa din polonia si revin sa va spun daca merge… oricum daca incercati si reusiti dati un mesaj prin pagina de contact cu metoda pe care o folositi pentru a trimite sms-uri moca cu yahoo messenger.

Pentru a accesa site-ul mobile de Yahoo Messenger, trebuie sa intri de pe telefonul mobil la adresa m.yahoo.com/messenger

SMS-uri gratuite cu YAHOO MESSENGER… iata ca filozofia Google de a oferi un produs gratuit si al monetiza apoi prin alte mijloace a prins si la Yahoo!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *