Cum poti filtra sunetul enervant facut de vuvuzela?

Un pasionat de fotbal a gasit o metoda sa scape de sunetul enervant facut de trompetele vuvuzela de la campionatul mondial de fotbal.

Odata cu inceperea campionatului mondial de fotbal, lumea a innebunit din cauza sunetului infernal facut de trompetele vuvuzela.

Un pasionat de fotbal a gasit o metoda inedita pentru a scapa de acest sunet si sa asculte linistit meciurile de fotbal.

De pe blog-ul Surfpoeten aflam ca sunetul produs de vuvuzela oscileaza in principal la frecventa de 233 Hz avand diverse conotatii armonice pe frecventele 466 Hz, 932 Hz si 1864 Hz.

Software-ul folosit de acesta se numeste Logic Express si, din pacate, este valabil numai pentru posesorii de calculatoare Apple.

Tot ce trebuie sa faceti este sa treceti sunetul prin aceasta aplicatie, folosind filtre de eliminare a acelor frecvente si veti putea asculta linistit meciurile de fotbal.

Desi nu il elimina de tot, o mare parte din sunetul produs de acele trompete infernale este eliminat prin filtre pe frecventele pe care oscileaza.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.