Abonatii furnizorului de servicii de comunicatii RCS & RDS vor putea plati online facturile, de la 1 august, printr-un serviciul dezvoltat impreuna cu Banca Comerciala Romana.

Facturile RCS & RDS pot fi platite si online, de la 1 august

Plata online a facturilor poate fi efectuata direct pe pagina de internet a companiei sau prin serviciul „Contul meu Digi„, fiind necesare doar un card bancar VISA sau Mastercard valid, codul clientului si numarul de factura. Serviciul „Contul meu Digi” poate fi accesat prin crearea unui cont, cu nume de utilizator si parola.

In plus, dupa prima utilizare, clientul nu mai are nevoie nici de numarul de factura pentru plata, acesta fiind deja inregistrat in contul abonatului. De asemenea, prin „Contul meu Digi”, clientul are posibilitatea vizualizarii istoricului facturilor si a serviciilor contractate, precum si a vizualizarii listei detaliate a convorbirilor telefonice din cadrul abonamentelor Digi Tel si Digi Mobil.

Indiferent de modalitatea de plata, direct din site sau din contul personal, serviciul nu are comision si este disponibil 24 de ore din 24.

Clientii RCS & RDS mai pot plati facturile online, prin sistemele de Home Banking si Internet Banking ale bancilor partenere, prin numerar, virament bancar, ATM-urile, bancomatele si ghiseele bancilor partenere, precum si in oricare dintre punctele de prezenta RCS & RDS.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *