In momentul in care creezi un blog sau un site, scopul tau este sa aduci cat mai multi vizitatori pe el. Pentru aceasta, primul pas inainte de toate il reprezinta crearea de continut unic, original si de interes pentru o anumita nisa, pentru anumite persoane din mediul online. Ca sa putem discuta mai usor, vom lua ca exemplu un site de review-uri gadget-uri, laptop-uri si telefoane.

In primul rand, asa dupa cum am spus, continutul de interes este cel mai important asa ca asta si trebuie sa faci. Ce ste de interes? Ei bine, pe aceasta nisa, categoric vor fi mereu de un mare interes noutatie. Cauta cele mai noi gadget-uri, cele mai noi telefoane si cele mai noi laptop-uri si vorbeste despre ele.

Mai mult decat atat, poti cauta sa vezi chiar si dispozitive care inca nu s-au lansat pe piata insa despre care exista destule zvonuri si informatii astfel incat sa ai despre ce vorbi. Dupa ce ai identificat si aceasta ramura, incepe sa creezi articole de calitate referitor la fiecare subiect in parte.

Urmatorul pas il reprezinta promovare. Da, ai acel continut de calitate insa trebuie sa gasesti mediile potrivite in care sa identifici persoanele interesate de acel continut de pe site-ul tau. Pentru aceasta, poti sa intri pe diverse forumuri de tech, gadgets si mai important, in tot ce inseamna grup pe Facebook sau Google+ in domeniu.

Fa-ti chiar si tu pagini de fani pe aceste doua retele de socializare pentru ca ele pot avea un aport imens in ce tine de promovarea continutului tau. Sa zicem ca ai facut si asta si vizitatorii incep sa vina. Cum ii tii pe site?

Instalezi un plugin de related posts si rezolvi mare parte din aceasta problema. Nu lasa vizitatorii sa te paraseasca dupa ce au citit un articol ci ofera-le mereu alte subiecte asemanatoare pe care le pot citi, cu ajutorul unui plugin de related posts.

De admin